BAS MO17-1 - SDV Barneveld MO17-1 : 4-3

BAS MO17-1 4 - 3 (3 - 0) SDV Barneveld MO17-1
14-5-2022, 12:15 uur

zinderend....

Vorige wedstrijd hadden we 2-2 gespeeld tegen deze tegenstander. Zij speelden toen erg goed en het leek toen een beetje geluk dat we er een gelijkspel uit gehaald hadden.
Van te voren zat de spanning er al goed in!

Maar net als vorige keer hadden wij de eerste kans en al snel erna stonden we door een mooi afstandsschot van Noor al voor!
Al snel gevolgd door een goal van Bente en later van Lotte. Met 3-0 de rust in, dat hadden we niet durven dromen!
In de 2e helft kwamen ze terug met 3-1 en 3-2. Het zou toch niet weer gebeuren... gelukkig maakte Bente met Noor een mooie combi en scoorde Noor de vierde.

Tsja en wie moet ik er vandaag uitlichten. Daar is niet een persoon voor te noemen!
Roos startte vandaag als voorstopper en heeft links,- en rechtsvoor en rechtsvoor gestaan. Fantastisch blok gezet waardoor we in de wedstrijd bleven!
Hele verdediging, er kwam nauwelijks iemand door, Sterre, Helin, Myrthe en Anouk, mooi om te zien hoe jullie deze klus samen klaren!