DVS '33 Ermelo MO17-1 - BAS MO17-1 : 1-2

5-3-2022, 10:30 uur
Sportpark DVS, Sportlaan 27 Ermelo

We mogen weer!

Vijf weken geleden kregen we te horen dat we weer competitie zouden mogen voetballen. Lekker om na deze lange tijd weer in competitie verband te mogen spelen en goed voor de motivatie, want alleen trainen is ook maar niets.

Daarna volgde week na week de teleurstelling van niet kunnen voetballen vanwege Corona bij de tegenstander en vakantie gangers vanuit onze kant.

Vandaag konden we eindelijk voetballen tegen DSV’33. De laatste keer hadden we met moeite van hen gewonnen.
Al in de eerste minuut zetten wij veel meer druk, maar al snel waren de rollen omgekeerd. Na 14 minuten werd Lotte in het strafschopgebied neergelegd en scoorde zij zelf de penalty.
Daar gingen we de rust mee in.

Na 7 minuten in de tweede helft scoorden zij 1-1. Dat was wel even spannend, maar we herpakten ons en gingen als team druk zetten wat op een gegeven moment resulteerde in een fout wat Lotte genadeloos afstrafte met een mooie goal.

Op het einde werd de druk van hen nog wat opgehoogd maar onze verdediging hield de hele wedstrijd goed stand.

Met zijn allen weer een mooie team prestatie geleverd!