30-4-2022, 12:15 uur
Norschoten, Barnseweg 9 Barneveld

Toppers

Vandaag eindelijk weer zin om een verslag te schrijven.
Wat hebben we een mooie en spannende wedstrijd gezien. We kwamen al snel op voorsprong door een goal van Noor met een assist van Bente. 0-1 Een beetje tegen de verwachting in.
De meiden uit Barneveld combineerden erg goed en bewogen erg gemakkelijk maar dankzij onze geweldige keeper Ilse bleven we de voorsprong behouden. Mooi om te zien hoe jij elke wedstrijd groeit. Dit geldt ook voor Sterre die een erg sterke eerste helft speelde!

In de tweede helft had Barneveld letterlijk en figuurlijk windje mee. Onze sterke verdediging onder leiding van de altijd goed spelende Myrthe bleef zichzelf goed staande houden. Christina had twee spelers in de gaten te houden maar daardoor kreeg de voorhoede weer een mooie kans. Bente assisteerde Lotte en de tweede goal was een feit.

Toen werd het echt hard werken. Met super inzet van het hele team konden we helaas niet voorkomen dat de 1-2 en later ook de 2-2 gescoord werden.
Uiteindelijk een verdiende 2-2!
Als altijd kon ik weer trots zijn op deze team-prestatie!

Alle vlaggende meiden, Helin, Jacquelien en Sterre, goed gedaan!